We got your back!

Je hoeft dit voortaan niet meer alleen te doen. Laat ons jouw partner in crime zijn.

Ben jij een huwelijksleverancier die het lastig vindt om klanten te vinden die helemaal passen bij de visie van jouw bedrijf? Wil jij je graag meer richten op jouw bedrijf en minder tijd besteden aan marketing? Vind jij het ook niet jammer om op een website te worden vermeld waar je concurreert met met meer dan 40 andere leveranciers in dezelfde branche?

Bij Salon Society geloven we dat het anders kan. Wij zijn de matchmaker tussen huwelijksleveranciers en het verloofde koppel. Wij zetten huwelijksleveranciers in de kijker en proberen hen te verbinden met toekomstige bruidsparen die op zoek zijn naar leveranciers die perfect passen bij hun visie en stijl.

Zo zorgen we ervoor dat jij tijd bespaart en jij je weer kunt concentreren op het leveren van uitstekende diensten aan jouw klanten. Sounds good, right?

opleiding weddingplanner

Welkom bij

Salon Society

Not your average wedding platform. Salon Society zal speciaal ontworpen worden voor de creatieve huwelijksleverancier die op zoek zijn naar een exclusief en warm podium. Voor zij die geen genoegen nemen met middelmatigheid en streven naar perfectie.

Voel je ook:

  • Dat je meer tijd wil om aan je business te werken dan tijd te verliezen aan marketing?
  • Dat trouwbeurzen niet echt jouw cup of tea zijn?
  • Dat je niet gezien wordt op grote platformen die huwelijksleveranciers promoten?
  • De meerwaarde van een weddingplanner die leveranciers aan de man kunnen brengen, wegens hun expertise?
Hanne Swinnen

We gingen voor vele huwelijkspartners af op Sanya’s en Lotte’s uitzonderlijke expertise.

Hanne Swinnen

Via een vermelding in de podcast van Salon, zijn er koppels bij ons terecht gekomen.

Kristof Kerremans
Mede-Eigenaar van Tienda Events

DJ Joris

Sanya en Lotte verkopen met flair en authenticiteit, waardoor ik vaak bookings heb dankzij hen!

DJ Joris

“Wij streven naar een kwaliteitsvol en ijzersterk netwerk van trouwleveranciers.”

Bij Salon Weddings stellen we hoge eisen aan de leveranciers waarmee we samenwerken. Ons doel is om een kwaliteitsvol en ijzersterk netwerk van trouwleveranciers te creëren. We weten uit ervaring hoe belangrijk het is om met betrouwbare partners te werken, omdat problemen met één leverancier al snel gevolgen kunnen hebben voor de hele bruiloft.

Als ervaren weddingplanners hebben we al vele vragen van koppels ontvangen over aanbevelingen voor een dj, cateraar, ceremoniespreker en meer. Hoewel we vaak al een lijst hebben met aanbevolen leveranciers, geloven we ook dat er veel kwaliteitsvolle leveranciers zijn die we over het hoofd kunnen zien. Daarom willen we met ons platform elke leverancier de kans geven om zichzelf voor te stellen en deel uit te maken van ons netwerk van betrouwbare en hoogwaardige huwelijksleveranciers.

Door ons netwerk van leveranciers zorgvuldig te selecteren en continu te updaten, bieden we onze klanten een breed scala aan keuzemogelijkheden en verzekeren we hen van topkwaliteit. We zijn er trots op om een brug te slaan tussen koppels die op zoek zijn naar de beste leveranciers en leveranciers die graag hun passie en expertise willen delen. Bij Salon Weddings streven we ernaar om samenwerking en succes te bevorderen tussen onze klanten en ons netwerk van leveranciers.

Wat houdt Salon Society concreet in?

Op onze website lichten we gedurende één jaar vijf huwelijksleveranciers uit per categorie, variërend van cateraars tot dj’s. Dit doen we aan de hand van een korte tekst én foto’s van jouw werk. Daarnaast geven wij ons professioneel advies over waarom jij als leverancier uniek en de moeite waard bent om te boeken. Dit geeft potentiële klanten een inzicht in uw werk en wat u onderscheidt van andere leveranciers.

Afhankelijk van het pakket dat je kiest, introduceren wij je ook in onze podcast, Studio Salon. Hierin delen we nog meer details over je werkwijze en hoe jij kunt bijdragen aan een onvergetelijke bruiloft. Of zorgen we ervoor dat we een nieuwe leverancier uitlichten op onze stories, die via de highlights vastgemaakt zal worden.

Door u aan te sluiten bij Salon Society kunt u uw bedrijf naar een hoger niveau tillen en uw zichtbaarheid vergroten. We beperken ons tot een aantal leveranciers per categorie, omdat niemand baat heeft bij een overaanbod. Bij ons krijgen de leveranciers echt de kans om zichzelf te tonen en voor de koppels is het fijn om niet door een overweldigend aantal leveranciers te hoeven zoeken.

Ons platform biedt u dus de mogelijkheid om te laten zien waarom u de juiste keuze bent voor hun bruiloft. Meld u nu aan bij Salon Society en vergroot uw bereik en kansen op succes!

Salon Society

+23.000
DOWNLOADS PODCAST

+6.900
VOLGERS INSTAGRAM

+70
IDEALE KOPPELS

Hoe werkt het?

Bekijk de verschillende pakketten die we aanbieden. Kies het pakket dat het best bij jouw bedrijf past. Eens gekozen kan je verder gaan naar onze vragenlijst die je voor 12 juni ingevuld aan ons kan bezorgen. Zo krijgen wij een goed beeld van jouw bedrijf.

Wij beoordelen alle ingevulde vragenlijsten en maken een selectie van leveranciers die het best bij de visie van Salon Society past. We laten voor 1 juli weten of je al dan niet geselecteerd bent.

Wanneer je geselecteerd bent, vragen we je om foto’s en teksten aan te leveren die we op onze website kunnen plaatsen. We willen jouw bedrijf zo goed mogelijk presenteren aan onze bezoekers. Mocht je gekozen hebben voor de podcast opnamen, plannen we deze ook in. 

Op 1 september gaan we live met onze website en staat jouw bedrijf en de andere geselecteerde leveranciers voor één jaar lang in de spotlight bij Salon Society! Afhankelijk van het pakket dat je gekozen hebt, zal je ook op de hoogte gehouden worden wanneer je op onze podcast en socials zal verschijnen.

We kijken ernaar uit om samen te werken en jouw bedrijf te laten groeien met behulp van Salon Society.

Kies de beste optie voor jou:

Pakket één

+
vermelding van je bedrijf op de website
+
creative label van Salon Society
+
stories vermeldingen met verankering in de highlights
+
volledige podcast interview (+/- 60 minuten) met video en reels (Broadcast on: Youtube, Instagram, Website & TikTok)

€1.399

Schrijf je in

Pakket twee

+
vermelding van je bedrijf op de website
+
creative label van Salon Society
+
stories vermeldingen met verankering in de highlights
+
podcast advertentie (+/- 3 minuten)

€799

Schrijf je in

Pakket drie

+
vermelding van je bedrijf op de website
+
creative label van Salon Society

€499

Schrijf je in

– Alle pakketten zijn exclusief btw
– Betaling is mogelijk te verspreiden over 3 maanden
– De inschrijving geldt voor één jaar, nadien is een herinschrijving mogelijk na een evaluatie

QUESTIONS BEFORE YOU COMMIT?

Frequently Asked Questions

Als jij een dienst biedt aan koppels die gaan trouwen, dan hoor je zeker en vast thuis bij Salon Society. Make-up artiest, tenten bouwer, dj’s, ceremonie sprekers, fotograaf, videograaf, photobooth’s, … jullie horen er allemaal bij! Mocht je toch nog twijfelen, aarzel dan niet om ons een mailtje te sturen.
Er is één uitzondering.. en dat zijn weddingplanners / stylisten. Deze nemen we genoeg niet op.

Als huwelijksleveranciers heb je een drukke seizoensgebonden agenda, dat weten wij als geen ander. Daarom houden we zeker rekening met jullie agenda en planning. Stel dat je bijvoorbeeld een grote actie of lancering wil doen en je wil dit gelijktijdig laten lopen met een interview in de podcast, dan is dit zeker bespreekbaar.

Mocht je pakket één of twee gekozen hebben, vermelden we je zowel op het Instagram kanaal van @salonweddings als op salonsociety.be – mocht je voor pakket één hebben gekozen kom je met de video ook nog op ons Youtube- en Tiktok kanaal.

Heb je een andere vraag? Stuur een mailtje naar info@salon-weddings.be en we beantwoorden ze graag!