Een huwelijksfeest met een botanische touch - Lize & Peter

Lize en Peter zijn twee creatieve zielen. Wij wisten op voorhand dat dit een huwelijk ging worden met een persoonlijke toets. Ze wilden graag groen en veldbloemen integreren. Daarnaast heeft de bruidegom zelf de toog, betonnen kaarsenhouders, statafels,… gemaakt. Een echt DIY huwelijksfeest met een botanische touch!

Lize en Peter kozen voor een prachtige feestlocatie. Deze heeft een industriële uitstraling. De aankleding en het gekozen meubilair was hier dan ook op afgestemd.

Samen zorgden we voor de perfecte zaalopstelling. We integreerden een gezellige lounge – die ook helemaal zelf gemaakt was -, zorgden voor het bruidsboeket met wildbloemen en soortgelijke bloemen op de tafels. Daarnaast kozen we er voor om echte berkenbomen binnen in de locatie te zetten. Deze kwamen ‘s avonds helemaal tot leven met de juiste verlichting. Zo creëerden we een botanische look and feel.

Daarnaast nam SALON weddings de coördinatie van de huwelijksdag op zich. Wij zorgden voor het ontvangst en de begeleiding van de gasten. We volgden het draaiboek op en stemden dit af met de cateraar. Tenslotte namen we de coördinatie van de tappers ook op onze to-do.

Kortom, het werd een stralend huwelijksfeest met twee prachtige mensen in de hoofdrol.