Do-it-yourself-wedding met vintage vibes - Lieselot & Nick

Een do-it-yourself-wedding met vintage vibes? Dat was het trouwfeest van Lieselot en Nick. Ze kozen voor een groot feest, maar wel eentje met een persoonlijke touch. Ze namen anderhalf jaar de tijd om hun huwelijk in elkaar te boksen met verschillende DIY-spulletjes.

Zo begonnen ze zelf met het maken van save-the-date kaarten, het drogen van bloemen voor de confetti tot het maken van linnen vlaggetjes. Om de nadruk te leggen op de vintage look & feel, kozen ze zorgvuldig verschillende borden, wijnglazen en kandelaars uit bij kringloopwinkels en rommelmarkten.

Omdat ze zelf al zoveel hadden gedaan voor hun trouw, wilden ze nog maar één ding. Dat was zorgeloos genieten van hun mooiste dag. Hiervoor kwam ze bij SALON weddings aankloppen. We bespraken samen met Lieselot en Nick alle details en gingen met alle plezier naar de locatie waar hun trouwfeest zou doorgaan.

Door een goede planning en organisatie moesten deze twee lovebirds aan niets meer denken op hun huwelijk. Daar zijn weddingplanners voor, niet? 😉

Leveranciers

Bloemen: Bloemen Amaryllis
Fotografie: Tasja Van Rymenant
Coördinatie: SALON weddings
Trouwjurk: rok: Wild At Heart Bridal – top: Jolinda Hendrickx
Taart: Hallo Agatha
Haar en make-up: Heyyybell
Trouwringen en sierraden: Nele Braet Jewelry
Catering: Pizza Pelgrims & Glenn Putzeys Organic Plant-Based Catering