Trouwen in La Douce France - Julie en Daan

Trouwen in La Douce France, een droom die werkelijkheid werd. Normaal zouden Julie en Daan in 2017 trouwen, maar de zwangerschap van hun zoontje stak er een stokje voor ;-). Hierdoor besloten ze hun huwelijk een jaar uit te stellen en ons als weddingplanner onder de arm te nemen.

We zorgden niet enkel voor een goede planning. We namen ook de bloemen, styling en het grafisch ontwerp voor onze rekening. Handen vol, maar that’s the way we like it! Het mocht allemaal wat gedurfder voor Julie, daarom kozen we om de huwelijksuitnodigingen in plexiglas te maken en dit trokken we door naar het welkomstbord, gastenboek, tafelnamen en wegwijzers. Plexi for president!

Eens aangekomen in Frankrijk, namen we eerst de authentieke kapel onder handen. We bekleedden de banken met eucalyptus en werkten het gangpad af met kaarsen in glazen potten. Naast de kapel werd de receptie gehouden, hier zorgden we voor speelse elementen zoals de etnische matten, kussens en linnen vlaggetjes.

Daarna zetten we onze styling-trip verder naar de feestzaal. Hier zorgden we voor bloemenringen om de muren op te fleuren en zetten op elke tafel een Franse chansons om aan te geven aan welke tafel de gasten zaten.

Ons Frans avontuur zullen we niet snel vergeten. Hieronder een greep van hun dag.