Boho festival huwelijk

Een boho festival huwelijk op poten zetten en nog liefst in ‘t Stad?
Een mooie uitdaging, waar we graag ja op zeiden!

Als trouwlocatie kozen Jasmin & Jim voor De Serre in Antwerpen. Een plek gelegen in het hartje van de binnenstad met een gezellig binnenplein dat grenst aan de Botanische Tuin. Ideaal om hun concept te laten doorgaan.

Alles vertrok vanuit de uitnodiging. Hier konden we extra nadruk leggen op het festival thema. De driehoeken die in elkaar verweven zitten, zijn een knipoog naar het We Can Dance festival, maar bevat ook de twee J’s van hun namen. Deze werden later ook getatoeëerd in plaats van ringen uit te wisselen op de ceremonie.

Als je de foto’s ziet, zal het je opvallen dat de hoofdkleur van hun moodboard marsala was. Dit zat niet enkel verwerkt in de uitnodigingen, bloemen en kostuum, maar ook in het volkswagen busje dat hen kwam ophalen voor het burgerlijk huwelijk.

Na het officiële gedeelte ging het koppel & de suite richting Charlie’s voor een gezellige lunch. Om ook hier de styling door te trekken, hadden we enkele vaasjes met bloemen voorzien.

Bij aanvang op de locatie kregen alle gasten een gepersonaliseerd festivalbandje rond hun pols geschoven. Dit om zich volledig onder te dompelen in Jasmin & Jim’s boho festival huwelijk.

Bij de ceremonie werd de driehoek die in de uitnodiging zat, verwerkt als backdrop. Een ideale eyecatcher! Verder werd alles opgebouwd volgens hun boho-moodboard. Etnische matten, bloemen, een bankje met vele kussen en twee lederen poefjes voor de kinderen.

Omdat een ceremonie voor kinderen soms nét iets te lang kan duren, zorgden we ervoor dat ze voldoende betrokken zouden zijn. Daarom mochten ze tijdens de liedjes telkens een activiteit uitvoeren zoals bij elke gast een stempel zetten of bloemblaadjes uit te delen. Win-win, toch?

Na de ceremonie was het tijd voor.. COCKTAILS! Ze kozen beiden hun favoriet, een Gin-Tonic voor haar en een Moscow Mule voor hem. Weer een persoonlijk accent dat terugkwam in hun mooiste dag. Daarna werden ze verleid met heerlijke gerechtjes van Finger Food Truck en de beste desserts van Baked.

Tijdens de openingsdans beslisten ze om niet enkel met twee te dansen, maar ook met hun dochtertje en zoontje. Ze waren 1 juni tenslotte getrouwd als gezin.
Als afsluiter kregen alle gasten een plantje mee naar huis met een prikker in de vorm van hun logo gemaakt door Hoshii.

Leveranciers

Fotografie: Roxanne Danckers
Coördinatie, styling, bloemen & grafisch ontwerp: SALON Weddings
Catering: Finger Food Truck
Kostuum: Cafe Costume
Locatie: De Serre
Bedankjes: Hoshii