Een huwelijk met volkse elementen - Hanne en Jens

Het startschot van SALON was nog maar net gegeven of we vonden al snel een eerste aanvraag in onze mailbox. Het waren Hanne & Jens, twee tortelduifjes die op zoek waren naar planning en styling voor hun trouwfeest. Zo kwamen we tot een huwelijk met volkse elementen.

Hun feest ging door in een landelijke hoeve te Westerlo. Daarom mochten de volkse elementen niet over het hoofd gezien worden. Een bakfiets: check! Koffie na het gemeentehuis: dubbel check. Ook de ceremonie kreeg een huiselijke sfeer. Hier zorgden we voor warme elementen zoals kaarsen en een etnisch vloerkleed.

Om het geheel door te trekken zorgden we ook voor houten elementen en bloemetjes op de tafel. Dit allemaal onder het coördinerend oog van Lotte ;-).

Hun mooiste compliment aan ons? Dat ze hun trouwdag stressloos hebben beleefd.

Testimonial

Happy couple Hanne & Jens: “We hebben dankzij SALON weddings een fantastische trouwdag beleefd! Alles was tot in de puntjes in orde! 1000x BEDANKT!”
Sanya & Lotte over Hanne & Jens: “Van een vuurdoop gesproken. 18.03.2017, de dag waarop we onszelf voor het eerst weddingsplanners mochten noemen, danzij jullie. We zijn blij dat jullie ons het vertrouwen hebben gegeven om jullie trouwdag in goede banen te leiden!”