Industrieel trouwfeest met kleurrijke accenten

Waarom wij zo’n fan zijn van Evi & Koen’s industrieel trouwfeest met kleurrijke accenten? Dat zullen de foto’s je wel laten zien! Maar toch willen we het ook met een woordje uitleg verduidelijken.

We herinneren ons nog het eerste mailtje van Evi en Koen. Ze wilden graag een keertje met ons samenzitten. Liever met champagne dan met koffie. Dat hoef je ons geen twee keer te zeggen, dus zakten we af naar Zwijndrecht om hun trouwplannen te bespreken.

trouw Evi Koen

We zochten voor hun een unieke trouwlocatie, dat bovendien ook goed gelegen was voor alle gasten. Dat werd Golfclub Witbos. Een industriële lege hal, waar we helemaal ons eigen ding met konden doen. Bovendien ook geen onbekend terrein voor ons.

Hoewel we voor de huwelijksuitnodiging een minimalistisch design kozen zonder al te veel kleur, mocht dit laatste wel terugkomen in de aankleding van de zaal. Daarom kozen we voor fleurige bloemen en groen getinte servetten. Daarnaast zorgden we ook voor enkele eyecatchers in zaal zoals een zwevend groene installatie boven de eretafel.

Voor de ceremonie bleven we in dezelfde sfeer en zorgden we voor een industriële backdrop met dezelfde kleurrijke bloemen. Zelfs voor de grafische elementen zorgden we met veel plezier. We hebben bijvoorbeeld een welkomstbord, seating chart en kaartjes met voorbehouden plaatsen voor de ceremonie gemaakt.

Aangezien Koen een slager is, was het eten voor hem van groot belang. Hij zorgde zelf voor het vlees dat heerlijk werd bereid door Tømmer. Naast deze overheerlijke vlees bowls, werd er ook gedacht aan de pizza-liefhebbers en zorgde Doppio voor enkele heerlijke flatbreads.

De gasten kregen allemaal een tafel toegewezen met de naam van een tramhalte. Deze tramhaltes passeerden Evi en Koen steeds om elkaar te zien. En op de Oude Bareellei viel de eerste kus. Deze werd dan ook zonder twijfel de eretafel.

trouwEviKoen
trouwEviKoen

Na het heerlijke dessertenbuffet van Baked, begonnen ze aan de dansfeest op de tunes van onze huis-dj.

Als bedankje mochten alle gasten een huisgemaakte worst naar huis meenemen. Onder het motto… We hope you don’t have the WORST hangover.

Leveranciers

Fotografie: Elke Van den Ende
Coördinatie, styling, bloemen & grafisch ontwerp: SALON Weddings
Trouwjurk: Wild at Heart Bridal
Catering: Tommer & Doppio
Dessert: Baked
Locatie: Witbos
Videograaf: Moment in time
Drinks: VW Retro Café
MUA: Isabelle Moens
Licht & geluid: DB Moonlight
DJ: Joris