Aflevering 16

Party rentals

In deze aflevering nemen wij één specifieke leverancier onder de loep: Goldfish Party Rental. Zij hebben een website bomvol party rentals om jullie trouwfeest tot in de puntjes te voorzien van de hipste en meest trendy materialen. We hebben hen enkele vragen voorgeschoteld & geven ook onze mening over hun verhuurmaterialen.

Beluister deze aflevering nu op:

Dit mag je onder andere verwachten in deze aflevering.

Onze eerste samenwerking met Goldfish Party Rental was voor een tenthuwelijk. Tijdens zo’n type trouwfeest moeten wij alle party rentals voorzien. Er zijn geen tafels, geen stoelen, geen borden, … Niks. En dat vind ik dan wel heel leuk, dat ik alles zelf mag kiezen. Dat alles op elkaar is afgestemd.

En dat de cateraar ook geen borden meeneemt, geen glazen, … Zodat alles in één look & feel past. Want vaak willen koppels een retro kantje of een boho-touch in hun styling. Dan is het ook leuk dat de glazen bijvoorbeeld geribbeld zijn of een oude retro look hebben.

En wat ook altijd fijn is bij Goldfish: stel jij wilt iets specifiek en het is niet meer beschikbaar op jullie datum, dan stellen zij altijd een alternatief voor. Ze leveren het materiaal ook waar jullie het nodig hebben, dus daar hoeven jullie je al geen zorgen over te maken. (…) Maar hoe lang mag je dat huurmateriaal dan juist houden? Dat is all-yours voor 5 dagen of één feest of een weekend. Wat wij meestal doen is dat we het materiaal laten leveren op donderdag en op maandag komen ze alles weer ophalen.

En dat zit allemaal mee in de huurprijs, hier moet je niets extra voor betalen. Dus dat zorgt ervoor dat je alles rustig kan opbouwen of klaarzetten en dat je ook niet de dag na je feest (of zelfs nog ’s nachts) alles nog moet gaan opruimen. Dus je krijgt best veel voor je geld.

Gaan jullie nog trouwen of organiseren jullie binnenkort een feest en hebben jullie nog verhuurmateriaal nodig maar weten jullie niet goed hoe dit allemaal werkt? Beluister dan deze aflevering voor meer info.

BELUISTER DEZE AFLEVERING VAN ONZE PODCAST HIER