FAQ

Heb je nog vragen?

Algemeen

Jullie zijn pas verloofd en er komen een hele boel vragen op jullie af. ‘Welke locatie zullen we nemen? Welke leveranciers? Hoeveel gaat het kosten?’ Je hebt natuurlijk wel je Pinterest-bord klaar, maar hoe begin je hier nu concreet aan? SALON overloopt samen met jullie alle vragen en gaat op zoek naar de oplossingen. Op jullie grote dag zelf zijn wij achter de schermen aanwezig om alles in goede banen te leiden. Dit zorgt ervoor dat jullie zorgeloos kunnen genieten van zowel de aanloop naar als jullie mooie trouwdag zelf.

Planning, ceremoniemeester op de dag, locatie-styling én grafische styling. Je kan al onze diensten en prijzen bekijken op de SERVICES-pagina.

Nee hoor – al zijn wij hier wel in gespecialiseerd – wij staan open voor elke creatieve setting of thema.

Yessss! Onze verhuur-catalogus komt zo snel mogelijk op onze website.

Elk huwelijk is anders, daarom is het voor ons heel moeilijk om dezelfde prijs op een huwelijk te plaatsen. Daarom stellen we voor om zo snel mogelijk een keertje samen te zitten zodat we de mogelijkheden kunnen overlopen. Onze pakketprijzen kan je hier vinden.

Zeker! Wij kunnen die dag ter plaatse zijn om jullie huwelijksdag in goede banen te leiden. No stress!

Nee! Absoluut niet – dit is de kans om elkaar te leren kennen én of er een klik is tussen ons. Pas daarna zal er een offerte worden opgesteld.

Yes! Dit is onze niche. Maar hé – heb je toch een leuk evenement en wil je ons hierin betrekken? Stuur gerust een mailtje!

Verhuur

De verhuur prijs is gebaseerd op 1 dag per item, deze prijs is exclusief levering. Omdat een evenement meestal een dag nodig heeft om op te bouwen en af te bouwen krijg je de dag erna en ervoor van ons gratis.

Op onze verhuurpagina kan je uw gewenste item vinden. Selecteer de verhuurdatum, leveringstijd en afhaaltijd. Hierna kan je het artikel in je winkelmand plaatsen.

Jep – wij kunnen uw items ook leveren als je aan een minimum bestelbedrag van €250 komt. Je kan tijdens het afrekenen kiezen voor levering. Hierna wordt er een leveringskost berekend op basis van het afleveradres.

Uiteraard kan je uw gehuurde items volledig kosteloos zelf afhalen in ons magazijn.
SALON Weddings
Bremheide 3
2230 Herselt

Na het voltooien van de bestelling en betaling, zijn de items voor jou gereserveerd. Als je toch nog iets wil bij huren, kan dat indien de items nog beschikbaar zijn uiteraard! Stuur ons hiervoor best een mailtje.

Is er iets tussengekomen en moet je de bestelling annuleren? Dan bedraagt de annuleringskost 15% van het totale bedrag als je de artikelen tot 4 weken voor de levering annuleert. Wil je binnen de 4 weken voor levering nog annuleren, dan bedraagt de annuleringskost 30% van het totale bedrag. Als je 2 weken voor levering annuleert, wordt er een annuleringskost van 50% op het totale bedrag aangerekend. Bij annulering een week voor de levering wordt er 70% van het totale bedrag aangerekend.

Zoeken jullie iets dat we niet hebben maar toch graag zouden huren? Laat het ons weten en wij starten meteen een zoektocht in heuse Sherlock Holmes stijl of creëren het zelf.

Ongelukken gebeuren, no problem! Uiteraard ontvangen wij al onze items liever terug in volledigheid en volmaakte staat. Wij vertrouwen er dan ook op dat jullie met elk gehuurd item zorgvuldig omgaan. Mocht er toch iets stuk gaan of kwijt geraken dan brengen we deze kosten extra in rekening op de factuur.

Zit je nog met onbeantwoorde vragen?
Stuur ons gerust een mailtje voor meer info.

Mail ons