Wat kost een weddingplanner? En andere FAQ's...

Wij krijgen regelmatig de vraag gesteld ‘wat kost een weddingplanner’ of ‘wat doen jullie allemaal’. Hier zijn enkele antwoorden op veelgestelde vragen. Aarzel zeker niet om ons te contacteren indien er nog onduidelijkheden zijn.

De trouwfeesten die wij organiseren kosten gemiddeld 30 à 35.000 euro. Dit kan variëren van huwelijk tot huwelijk. Indien jullie ons willen inschakelen als weddingplanner, werken wij met budgetten vanaf 25.000 euro.

De prijzen van onze vaste pakketten kan je terugvinden op onze service-pagina.

Jullie zijn pas verloofd en er komen een heleboel vragen op jullie af. Welke locatie zullen we nemen? Welke leveranciers? Hoeveel gaat jullie bruiloft kosten? Je hebt natuurlijk wel je Pinterest-bord klaar, maar hoe begin je hier nu concreet aan?

SALON Weddings overloopt samen met jullie alle vragen en gaat op zoek naar de oplossingen. Op jullie grote dag zelf zijn wij achter de schermen aanwezig om alles in goede banen te leiden. Dit zorgt ervoor dat jullie zorgeloos kunnen genieten van zowel de aanloop naar als jullie mooie trouwdag zelf.

Planning, coördinatie op de trouwdag zelf, locatie-styling én grafische styling. Eigenlijk alles van a tot z. Wij zorgen ervoor dat alle gasten van jullie trouwdag genieten. Jullie kunnen al onze diensten en prijzen bekijken op de services-pagina.

Yessss! Onze verhuurcatalogus kunnen jullie vinden op SALON Verhuur.

Zeker en vast – dit is de kans om elkaar te leren kennen én aan te voelen of er een klik is tussen ons. Pas daarna zal er een offerte worden opgesteld. Jullie kunnen een afspraak inplannen door een berichtje te sturen via het contactformulier.

Dit is onze niche. Maar hé – hebben jullie toch een leuk evenement en willen jullie ons hierin betrekken? Stuur gerust een mailtje!

Willen jullie nog meer tips & tricks over hoe jij je eigen huwelijk zou kunnen aanpakken? Neem dan zeker een kijkje op onze blog of podcast pagina.

Zit je nog met onbeantwoorde vragen?
Stuur ons gerust een mailtje voor meer info.

Mail ons