FAQ

Heb je nog vragen?

Jullie zijn pas verloofd en er komen een hele boel vragen op jullie af. ‘Welke locatie zullen we nemen? Welke leveranciers? Hoeveel gaat het kosten?’ Je hebt natuurlijk wel je Pinterest-bord klaar, maar hoe begin je hier nu concreet aan? SALON overloopt samen met jullie alle vragen en gaat op zoek naar de oplossingen. Op jullie grote dag zelf zijn wij achter de schermen aanwezig om alles in goede banen te leiden. Dit zorgt ervoor dat jullie zorgeloos kunnen genieten van zowel de aanloop naar als jullie mooie trouwdag zelf.

Planning, ceremoniemeester op de dag, locatie-styling én grafische styling. Je kan al onze diensten en prijzen bekijken op de services-pagina.

Nee hoor – al zijn wij hier wel in gespecialiseerd – wij staan open voor elke creatieve setting of thema.

Yessss! Onze verhuur-catalogus kan je vinden op SALON Verhuur.

Elk huwelijk is anders, daarom is het voor ons heel moeilijk om dezelfde prijs op een huwelijk te plaatsen. Daarom stellen we voor om zo snel mogelijk een keertje samen te zitten zodat we de mogelijkheden kunnen overlopen. Onze pakketprijzen kan je hier vinden.

Zeker! Wij kunnen die dag ter plaatse zijn om jullie huwelijksdag in goede banen te leiden. No stress!

Nee! Absoluut niet – dit is de kans om elkaar te leren kennen én of er een klik is tussen ons. Pas daarna zal er een offerte worden opgesteld.

Yes! Dit is onze niche. Maar hé – heb je toch een leuk evenement en wil je ons hierin betrekken? Stuur gerust een mailtje!

Zit je nog met onbeantwoorde vragen?
Stuur ons gerust een mailtje voor meer info.

Mail ons