Hé goaldigger!

Coaching voor ondernemers

Wat fijn dat jij interesse hebt in onze coaching. The road to succes kan soms een eenzame route zijn met hier en daar wat stevige hobbels. Hier willen wij een oplossing voor bieden.

De afgelopen jaren hebben wij enorme stappen gezet met ons bedrijf. Deze kennis willen wij graag met jou delen. Zodat jij net als ons succesvolle resultaten kan behalen & jouw doelen kan nastreven. Maar bovenal dat jij kan genieten van het ondernemerschap.

Dus wil jij samen met ons een versnelling hoger schakelen? Zo kunnen wij onder andere topics tackelen zoals meer klanten aantrekken, financieel vrij zijn of een goede werkbalans vinden. Bekijk dan ons aanbod hieronder.

Sanya en Lotte van Salon Weddings

Wie zijn wij?

Wij zijn Sanya & Lotte. Weddingplanners sinds 2017 & al meer dan 60 huwelijken op de teller. En dus ook al tonnen ervaring in het vallen en opstaan met onze business. In 2020 startten wij een opleiding tot weddingplanner en/of weddingstyliste. Hieruit groeide onze passie voor het begeleiden & coachen van andere ondernemers. Dit is iets waar wij zelf enorm veel energie van krijgen. Wij zijn van mening dat iedereen altijd nog kan bijleren. Daarom hebben wij ook al 3 jaar lang een mentor om ons eigen bedrijf nog sterker in de markt te zetten.

Voor wie?

Onze coaching is gericht op ondernemers. Mensen met een drive & passie voor wat ze graag doen. En dat betekent dat jij grootse dingen kan realiseren in jouw sector. Iets wat wij alleen maar kunnen toejuichen. Maar weet jij zelf niet goed hoe je de eerste stappen richting het ondernemerschap zet? Weet jij niet welke haalbare doelstellingen je kan opstellen voor je bedrijf? Loop jij nog rond met onzekerheden die jij zelf niet kan wegwerken? Wij zitten heel graag met jou samen om te brainstormen & een ijzersterk business idee te bedenken voor jouw bedrijf.

Today is your opportunity to build the tomorrow you want.

Coachingssessie

Loop jij als ondernemer ergens tegenaan? Heb jij een mail gekregen van een ontevreden klant en weet jij niet hoe te reageren? Wil jij samen brainstormen over prijssetting? Of wil jij meer klanten aantrekken via social media?

Voor eender welk business gerelateerd gespreksonderwerp kan jij ons inschakelen. Tijdens deze losse coachingssessie sparren we samen over een specifiek gespreksonderwerp dat jij aanbrengt. Het is de bedoeling dat jij na deze sessie vol inspiratie zit & sterk in je schoenen terug buiten wandelt.

Coachingssessie (2u real life):
• Specifiek gespreksonderwerp

Jij krijgt op voorhand van ons een vragenlijst toegestuurd en dit wordt de basis van onze sessie. Natuurlijk staan wij ook open voor extra vragen of topics om te bespreken.

investering: € 295 excl. btw

Je kan ook in twee termijnen betalen.

Nadien kan jij nog een extra sessie inplannen. De investering voor een vervolgsessie is € 100 per uur (excl. btw).

Coachingstraject

Bij een coachingstraject volgen wij jouw onderneming gedurende 4 maanden om samen jouw grootste pijnpunten te tackelen.

Sessie 1 (2u real life):
• Doelen bepalen
• Struggles overlopen + oplossingen zoeken

Sessie 2 (1u Skype):
• Aanbod bekijken + prijzen

Sessie 3 (1u Skype):
• Website / social media

Sessie 4 (1u Skype):
• Eigen inbreng

Sessie 5 (2u real life):
•Eigen inbreng
•Evaluatie

Jij krijgt op voorhand van ons een vragenlijst toegestuurd en dit wordt de basis van ons traject. Natuurlijk staan wij ook open voor extra vragen of topics om te bespreken.

investering: € 750 excl. btw

Je kan ook in twee termijnen betalen.

Nadien kan jij nog een extra sessie inplannen. De investering voor een vervolgsessie is € 100 per uur (excl. btw).

    Deze website is beschermd door reCAPTCHA en de Google Privacybeleid en Servicevoorwaarden zijn van toepassing.