I do I do trouwbeurs

I do I do trouwbeurs

Gepubliceerd op
08/10/2018

Auteur
Sanya Heylen

Oh boy – wat een weekend hebben we achter de rug. Om te beginnen stonden er twee trouwfeesten op de planning. En als dat nog niet genoeg was, mochten we ons als weddingplanner ook vertegenwoordigen op de creatieve I do I do Trouwbeurs in hartje Antwerpen. Terwijl één van de vorige edities nog door ging in Gent was de editie van dit jaar opnieuw in het prachtig gerestaureerde Zuiderpershuis. Van make-up artists tot kalligrafen, je kan hier verschillende huwelijksleveranciers vinden voor jouw trouwfeest.

Voor diegene die er niet bij konden zijn, tonen we met trots onze stand. We werkten met de trends van het moment – koper, plexi en veel groen. En deze trend hebben we dan ook veelvuldig laten terug komen op het huwelijksfeest van Julie en Daan, bekijk zeker even hun foto’s. Het mag op de dag van vandaag allemaal een tikkeltje ruwer & stoerder zijn, niet?

De afwerking van onze stand op deze moderne trouwbeurs werd verzorgd door Loes van Wildflowers & Wodka, aangezien wij onze handen vol hadden op de twee huwelijksfeesten dat weekend. We konden dit aan niemand beter toevertrouwen dan aan haar, want wauw – onze stand werd een pareltje dankzij girlboss Loes!
Als je nog geen bloemist hebt voor jullie grote dag, she’s your girl! Daar kunnen wij voor garant staan.

Ben jij nog opzoek naar de perfecte leveranciers voor jullie perfect day? Bezoek dan zeker een keertje de website van de I do I do trouwbeurs. Zo blijf je steeds op de hoogte wanneer volgende editie zal doorgaan.
En dan nu le moment suprême, onze stand: