I DO I DO TROUWBEURS

Oh boy – wat een weekend hebben we achter de rug. Niet alleen hielpen stonden we in als weddingplanner op twee trouwfeesten, ook stonden we weer op de creatieve I DO I DO Trouwbeurs in hartje Antwerpen.
Voor diegene die er niet konden bij zijn, laten we jullie graag onze stand zien. We werkten met de trends van het moment – koper, plexi én veel groen. Het mag op de dag van vandaag allemaal een tikkeltje ruwer & stoerder zijn, niet?
De afwerking daar zorgde Wildflowers and Wodka voor, aangezien wij onze handen vol hadden. We konden dit aan niemand beter toevertrouwen dan aan haar, want wauw – onze stand werd een pareltje dankzij Loes!
Als je nog geen bloemist hebt voor jullie grote dag, she’s your girl! 😉
Bezoek ook zeker een keertje de website van de I Do I Do.

En dan nu le moment suprême, onze stand: