I do I do trouwbeurs

I do I do trouwbeurs

Gepubliceerd op
08/10/2018

Auteur
Sanya Heylen

Oh boy – wat een weekend hebben we achter de rug. Niet alleen stonden we in als weddingplanner op twee trouwfeesten, ook stonden we weer op de creatieve I do I do Trouwbeurs in hartje Antwerpen. Terwijl één van de vorige edities nog door ging in Gent was de editie van dit jaar opnieuw in het prachtig gerestaureerde Zuiderpershuis. Van make-up artists tot kalligrafen, je kan er alle Belgische merken leveranciers vinden voor uw trouwfeest.

Voor diegene die er niet konden bij zijn, laten we jullie graag onze stand zien. We werkten met de trends van het moment – koper, plexi én veel groen. Daarom hebben we deze trend veelvuldig laten terug komen op het huwelijksfeest van Julie en Daan, bekijk zeker even hun foto’s. Het mag op de dag van vandaag allemaal een tikkeltje ruwer & stoerder zijn, niet?

De afwerking van onze stand op deze moderne trouwbeurs werd verzorgd door Loes van Wildflowers & Wodka, aangezien wij onze handen vol hadden op de twee huwelijksfeesten dat weekend. We konden dit aan niemand beter toevertrouwen dan aan haar, want wauw – onze stand werd een pareltje dankzij girlboss Loes!
Als je nog geen bloemist hebt voor jullie grote dag, she’s your girl! Daar kunnen wij voor garant staan.

Bezoek ook zeker een keertje de website van de I do I do trouwbeurs. Zo blijf je steeds op de hoogte wanneer volgende edities zullen door gaan.
En dan nu le moment suprême, onze stand: