STYLING WILDFLOWERS & WODKA

Afgelopen zondag kwam ik terecht in Overpelt, ergens in het diepe Limburg. Daar stond girlboss Loes van Wildflowers and Wodka me op te wachten met een lekkere tas cappuccino. Na een heerlijke babbel gingen we aan de slag om haar birthday tafel op te zetten. Net zoals ik (Sanya), houdt Loes van verjaardagen – een hoogdag in het jaar!
We kozen voor een roos-kleurenpalet en werkten deze af met stoere elementen zoals mat zwart bestek en zwarte kandelaars. De rust brachten we terug in de natuurlijke servetten. De tafel werd een verpersoonlijking van onze birthdaygirl! Loes zorgde – natuurlijk – voor de prachtigste bloemen, die helemaal in lijn lagen met de styling van de tafel. Om het geheel volledig af te werken, kregen alle gasten een plexikaartje met hun naam op – dit handgeschreven door de lieve Isabelle van Letters and Styling.
Niet alleen de tafel kreeg een make-over, ook het oude koffiekarretje. Deze werd op en top verzorgd met een prachtig kleurenpalet van bloemen. Een perfecte plaats om de taart en koffie te serveren. Want hé, no cake – no party!
Toen alles op punt stond, kwam de getalenteerde Hanne van Hanne Kelchtermans Photography alles op de gevoelige plaat vastleggen. En boy, van deze foto’s maakt ons hart sprongetjes! Ik houd jullie niet langer in spanning – come and take a look:


Leveranciers

Concept en flower styling: Loes @wildflowers_and_wodka
Styling: Sanya @salonweddings
Handlettering: Isabelle @lettersandstyling
Fotografie: Hanne @hannekelchtermansphoto
Stoelen: @weddinglavieenrose
Taart: @peas_hasselt